Over ons

Het Bedrijf is opgericht in Oktober 1985 door DHR. Rob Molenaars.

 

Rob is zo ver bekend de 3de generatie loodgieter in zijn familie. Zijn opa de heer Jan Roelofsen was de oprichter van Roelofsen in Arnhem deze vindt haar origine in 1930 dit bedrijf bestaat tot op de dag van vandaag nog.

 

De zoon van Jan was tevens ook loodgieter binnen het bedrijf Roelofsen installatietechniek. Het is er dus aardig met de pap lepel ingegoten. Rob Molenaars begon als kleine zelfstandig ondernemer in 1985.

 

De werkplaats en kantoor werden toen gevestigd op de Dorpsstraat 99 te Warmond. De zaak bestond in het begin alleen maar uit R. Molenaars en zijn vrouw M. Molenaars-De Haas, de werkzaamheden bestond uit loodgieterswerk, centrale verwarming en diverse dak werkzaamheden.

Maar al snel was er te veel werk dat er mensen bij moesten. Het bedrijf groeide en binnen een korte tijd werd het een team van ervaren vakmensen. Waar de vaste monteur Jan van Rijn 25 jaar in dienst is geweest en ons bedrijf pas heeft verlaten in verband met gezondheidsproblemen. Het bedrijf staat al jaren voor vakmanschap en kwaliteit en wij vinden dan ook dat dit niet verloren mag gaan daarom zijn wij ook al jaren een Erkend Leerbedrijf. Na ongeveer 19 jaar de werkplaats gevestigd te hebben aan de Dorpsstraat werd het tijd voor een ruimere werkplek. In April 2004 verhuisde de werkplaats naar de Flevoweg 13A te Leiden.

 

Het kantoor bleef wel gevestigd op de Dorpsstaat. Het vakmanschap, de kwaliteit, ervaring, en de goede zorg voor klanten zijn sterke punten van ons bedrijf. Ook de zoons zijn werkzaam in het bedrijf, zodat er weer een nieuwe generatie wordt voortgezet. Sinds januari 2014 heeft Rob Molenaars een paar stappen terug gedaan en heeft Mark Molenaars de zaak gedeeltelijk voort gezet. Nu weer een paar jaar later heeft Sander Molenaars zich ook toegevoegd aan het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit loodgieterswerk, badkamers aanleggen, centrale verwarming, service en onderhoud, dak en goot werk, zonnecollectoren aanleggen, restaureren van oude panden zo wel binnen als buiten, ook eventueel kleine timmer en Electrawerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen.
Graag laten wij u onze kwaliteit en aanpak ervaren!

 

U kunt op ons rekenen voor, tijdens en na de werkzaamheden.